Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

РАДОМИШЛЬСЬКІ РЯТУВАЛЬНИКИ ЗАВІТАЛИ НА ЕКСКУРСІЮ ДО НВК №4

Дата: 13.11.2018 13:17
Кількість переглядів: 470

Фото без описуЗ нагоди «Місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності» 09 листопада Радомишльські рятувальники завітали до учнів Радомишльського навчально-виховного комплексу №4 ім. І. Самоплавського з метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи щодо попередження надзвичайних подій та ситуацій за участю дітей, підняття рівня знань та отримання навичок з безпеки життєдіяльності.

Рятувальники показали учням на яких автомобілях вони виїжджають на пожежі та яким обладнанням ліквідовують пожежі. Роз’яснили присутнім основні  правила поведінки вдома й на вулиці та застерегли від небезпечних ігор з вогнем, а також як себе вести під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Також, показали та розказали учасникам заходу про техніку, спеціальне спорядження?та бойовий одяг, що використовують вогнеборці. Крім того, рятувальники надали вичерпні відповіді та практичні поради на запитання дітей, щодо дій у тих чи інших надзвичайних ситуаціях.

Загалом, усе, що побачили та почули присутні під час проведення відпрацювань практичних дій є дуже повчальним та неодмінно має виконати своє призначення: акцентувати увагу на необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності та вмінні правильно діяти при будь-яких надзвичайних ситуаціях.

Також учням було продемонстровано навчальні відеофільми про дотримання правил пожежної безпеки в побуті, дії при виявленні вибухонебезпечних предметів та дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Особливістю було те, що даний відкритий урок спрямований на  всі вікові категорії дітей і допоміг краще закріпити весь матеріал, який було надано Радомишльськими рятувальниками.

Працівники Радомишльського РС Управління ДСНС у Житомирській області часті гості у навчальних закладах Радомишльского району, оскільки, крім виконання безпосередніх обов’язків з порятунку людей та ліквідації надзвичайних подій, багато уваги приділяють профілактиці та запобіганню нещасних випадків, у першу чергу, з вини та за участю дітей.    

Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє  важливість та героїчність  професії  пожежника.

 

Повідомила: провідний інспектор Радомишлького районного сектору

лейтенант служби цивільного захисту Гончаренко Яна Василівна

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних