Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ДО РЯТУВАЛЬНИКІВ РАДОМИШЛЯ ДІТИ ЗАВІТАЛИ НА ЕКСКУРСІЮ

Дата: 13.11.2018 14:20
Кількість переглядів: 489

Фото без описуЗ нагоди «Місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності» до Радомишльських рятувальників 2 листопада завітали діти Радомишльського ЗДО №6 з метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи щодо попередження надзвичайних подій та ситуацій за участю дітей , підняття рівня знань та отримання навичок з безпеки життєдіяльності.

Рятувальники показали дітворі на яких автомобілях вони виїжджають на пожежі та яким обладнанням ліквідовують пожежі, провели екскурсію по пожежній частині. Діти також мали змогу відчути себе справжніми рятувальниками посидівши в пожежних автомобілях та примірявши бойовий одяг рятувальника.

Під час екскурсії діти мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників. Вони фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які задавали діти. 

Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє  важливість та героїчність  професії  пожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити школярів з професією героя-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності. Дошкільнята були дуже задоволені екскурсією та багато з них захотіли присвятити цій благородній професії своє життя коли виростуть.

 

Повідомила: провідний інспектор Радомишлького РС

лейтенант служби цивільного захисту Гончаренко Я. В.

Фото без опису Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних