Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Житомирщина – у п’ятірці кращих регіонів за показником виконання судових рішень щодо стягнення аліментів

Дата: 13.11.2018 14:30
Кількість переглядів: 416

Фото без описуПро це заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлана Глущенко сказала,  перебуваючи разом із генеральним директором ДП «СЕТАМ» (система електронних торгів арештованим майном) Віктором Вишньовим з одноденним робочим візитом у Житомирі.                             

           Під час засідання регіонального штабу з координації, моніторингу та контролю за станом виконання рішень про стягнення аліментів заступник Міністра юстиції зазначила, що завдяки двом пакетам законів «Чужих дітей не буває»  з початку року державні виконавці Житомирської області стягнули понад 244 млн грн аліментів. Лише протягом останнього місяця  за результатами виконання такої категорії виконавчих проваджень сума стягнень збільшилася на 21,5%. Державні виконавці склали 1647 протоколів про вчинення злісними неплатниками аліментів адміністративного правопорушення на підставі статті 183-1 КУпАП, до суду внесено 641 подання про оголошення розшуку боржників.

        «Ми працюємо не для статистики, а для реального відновлення порушених прав», -  резюмувала посадовець.

         В рамках робочого візиту до Житомира  Світлана Глущенко та Віктор Вишньов спільно з керівництвом Головного територіального управління юстиції у Житомирській області  взяли участь у церемонії безоплатної передачі на доброчинні потреби  п’яти конфіскованих на митниці автомобілів, які не пройшли процедуру реалізації через електронні торги.Фото без опису

         Чотири машини отримали Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків,  дитячий будинок-інтернат (Вінницька область) та два дитячих будинки сімейного типу (Волинська область). Ще один автомобіль перейшов у безоплатне користування 95-ої окремої десантно-штурмової бригади, що дислокується в Житомирі.

          За словами Віктора Вишньова, процедура безоплатної передачі конфіскованого арештованого майна, яке не було реалізоване за три етапи електронних торгів, стала можливою з 2015 року.

           Знайти перелік лотів, які пропонуються на безоплатну передачу  майна, можна на сайті ДП «СЕТАМ»  у розділі «Безоплатна передача». Отримати таке майно можуть суб’єкти, які мають на це право, лише за результатами позитивного розгляду їхніх заявок спеціальною комісією.

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних