Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Концерт до 8 Березня в міському будинку культури

Дата: 13.03.2019 07:25
Кількість переглядів: 1076

Недарма жіночий день відзначають весною, коли все розквітає - природа починає прокидатись. Перші квіти соромливо тягнуться до перших сонячних променів, розпускаються бруньки на деревах, так само буяє весною і жіноча краса. Свято 8 Березня завжди асоціюється з весною, ніжністю та теплом, але найбільше - з жіночою красою та витонченністю.

В четверг, 7 березня, у міському Будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному Жіночому Дню – 8 Березня. У залі зібрались прекрасні представниці Радомишльської об’єднаної територіальної громади та району, щоб почути теплі та щирі слова вітання до свята. А їх і справді в цей день лунало зі сцени чимало.

 

Привітали жінок міський голова Володимир Романович Тетерський, голова районної ради Олександр Леонідович Потієнко, перший заступник голови РДА Віктор Миколайович Приймак. Свою вітальну промову Володимир Романович розпочав з подяки жінкам за те, що вони народжують дітей, виховують їх. В своєму виступі він побажав присутньому жіноцтву впевненості у собі та у своєму майбутньому, оптимізму, здоров’я та миру всім нам.

Продовжив естафету привітань Олександр Леонідович, голова районної ради, який також привітав жінок з прекрасним жіночим святом, зазначивши, що, не зважаючи на усі складнощі нашого буття, саме жінка створює затишок і настрій у домі. Слова подяки жіноцтву висловив і Віктор Миколайович Приймак.

На початку святкової програми керівництво громади та району нагородило жінок, які працею прославляють своє рідне місто, село та район. Квіти та грамоти отримали і прості робітниці фермерських господарств, і бібліотекарі, і державні службовці та інші жінки, прустні в залі.

Сам концерт, яким вітали жінок працівники міського Будинку культури, пройшов, як одна мить. Українськими піснями, а також чудовим виконанням гурту «Терен» та танцями, у виконанні дітей, вітали жіноцтво.

Усі щиро раділи наближенню весни і тепла.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.