Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Червня, 2018 р., 12:40
Шановні земляки! У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.
27 Червня, 2018 р., 09:23
Шановні жителі та гості міста!
26 Червня, 2018 р., 16:19
Шановні жителі та гості міста!
26 Червня, 2018 р., 13:10
З 28 червня 2018 року розпочинається довгоочікуваний капітальний ремонт центрального мосту через річку Тетерів.
26 Червня, 2018 р., 11:27
День молоді в Україні – це знаменна дата не тільки для молодих людей, а й слушна нагода для всіх задуматися про те, як же максимально реалізувати себе для благополуччя своєї сім’ї, суспільства, держави.
26 Червня, 2018 р., 10:39
… і відразу Чемпіонат України! Останні змагання з цього виду спорту Радомишльщина  проводила тридцять років тому. За цей час у багатьох учасників виросли діти, з’явились онуки, але бажання  пройти трасу залишилось незмінним.  Хто хоча б раз сідав за кермо «спортивного коника», той не залишить його більше ніколи.
22 Червня, 2018 р., 11:53
Шановні друзі!
22 Червня, 2018 р., 11:44
Шановні державні службовці!
22 Червня, 2018 р., 09:42
Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.
22 Червня, 2018 р., 09:36
В Україні 22 червня вважається Днем скорботи і вшанування пам'яті жертв війни. Ця дата стала початком самої кровопролитної бійні на українській території - Німецько-радянської війни, яку за часів СРСР охрестили Велика Вітчизняна війна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних