Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Вересня, 2018 р., 11:42
Мінімальний розмір аліментів буде підвищуватися – консультує Міністр юстиції
19 Вересня, 2018 р., 09:44
З нагоди святкування Дня рятівника, що відзначається 17 вересня,  голова райдержадміністрації Світлана Ковальчук, міський голова Володимир Тетерський та голова районної ради Олександр Потієнко  привітали особовий склад ДПРЧ №16  м Радомишля  із професійним святом.
18 Вересня, 2018 р., 17:20
     15 вересня  в Ставецькому старостинському окрузі Радомишльської ОТГ вперше відбувся  Житомирський обласний фестиваль патріотичної пісні «Червона калина». Організаторами та засновниками  стали Житомирський обласний центр народної творчості, управління культури Житомирської обласної державної адміністрації та Радомишльська міська рада.
18 Вересня, 2018 р., 14:35
22 вересня 2018 року о 17.00 год в приміщенні Радомишльського міського Будинку культури відбудеться концертна програма за участі кращих колективів та виконавців Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера.
18 Вересня, 2018 р., 14:20
ОКНа передодні свята Дня працівника лісу 14 вересня 2018 року , яке традиційно лісівники святкують у третю неділю вересня, пройшли урочистості в колективі   ДП  «Радомишльське  лісомисливське господарство».   Завітали на святкування:  голова райдержадміністрації Світлана Ковальчук, голова  районної ради Олександр Потієнко  та міський голова Володимир Тетерський. Відкрив урочисту церемонію директор ДП «Радомишльське лісомисливське господарство» Іван Дмитренко, який привітав з професійним святом працівників підприємства, розповів про проблеми  та перспективи  розвитку  лісового господарства Радомишльщини. Привітали працівників лісової галузі з їх професійним святом  голова Радомишльської районної державної адміністрації Світлана Ковальчук, голова районної ради – Олександр Потієнко  та міський голова – Володимир Тетерський. У своїх привітаннях керівники районної та міської влади відмітили ефективну роботу Радомишльського лісомисливського господарства та особистий внесок кращих працівників підприємства у розвиток  Радомишльщини .
18 Вересня, 2018 р., 11:59
Щодо забезпечення подальшого розвитку сучасної спортивної інфраструктури на території  нашого району, а саме в м. Радомишль , на даний час проводиться реконструкція спорткомплексу  «Динамо».
18 Вересня, 2018 р., 11:46
В Радомишльському районі  на автомобільній дорозі  загального користування державного значення  «Малин –Кочерів» Т-06.08. на ділянці сполучення 37,8км. на замовлення Служби автомобільних доріг  у Житомирській області здійснюються роботи з капітального ремонту  мосту через річку Тетерів.  Виконує роботи ТОВ «Альманах – 200».
17 Вересня, 2018 р., 09:48
 Електронне пенсійне посвідчення (ЕПП) — це сучасний технологічний багатофункціональний інструмент. Електронне пенсійне посвідчення поєднує функції пенсійного посвідчення та банківської платіжної картки, містить електронну інформацію про власника та електронний підпис. За його допомогою можна не лише отримати пенсію, а й, наприклад, просто і швидко сплатити за комунальні послуги через інтернет і мати змогу скористатися безліччю інших онлайн- послуг та електронних сервісів. А також це надійний ключ для повноцінного користуватися всіма державними електронними сервісами.          ЕПП містить електронний цифровий підпис, за допомогою якого людина фактично дистанційно підтверджує свою особу і може подавати заяви та запити до органів Пенсійного фонду, не відвідуючи їх особисто (адже для більшості старших людей це фізично важно), а виключно через інтернет. Людина може отримати доступ до власної пенсійної справи, даних про стаж та заробітну плату, користуватися іншими сервісами державних органів. І, безумовно, пенсійне посвідчення нового зразка надає право власникові користуватися всіма пільгами, які належать йому як пенсіонерові.
10 Вересня, 2018 р., 12:55
Днями громада села Пилиповичі святкувала день народження свого рідного куточку. З самого ранку місцеві жителі активно готувались до свята, дбайливо прикрашали сільський клуб, організовували місця для дозвілля.            Заходи розпочалися в сільському клубі. Із теплими словами вітань до жителів села звернулись в.о. старости Ольга Кириченко. До гостинних Пилиповичів завітали керівники Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади. Зі щирими вітаннями до присутніх звернувся міський голова Володимир Тетерський.               Продовжувалися святкові заходи виступами місцевих учасників художньої самодіяльності та працівників Радомишльського будинку культури, які подарували чудовий настрій присутнім.
10 Вересня, 2018 р., 11:48
7 вересня 2018 року, напередодні Дня фізичної культури і спорту міський голова Володимир Тетерський   привітав усіх спортсменів, тренерів ДЮСШ та організаторів спортивного руху в районі з професійним святом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних