Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Жовтня, 2018 р., 15:07
                 Наприкінці вересня відбулась робоча нарада директорів загальноосвітніх шкіл Радомишльського району. Проходила вона на базі ОЗНЗ «Радомишльська гімназія».
28 Вересня, 2018 р., 15:32
Поздоровлення зі святом: 30 Вересня - Всеукраїнський день бібліотек   27 Вересень 2013 Поділитися:    Шановні працівники бібліотечної сфери!
28 Вересня, 2018 р., 14:56
Всеукраїнський день дошкілля   Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього. Звертаючи широку увагу суспільства на цінність дошкільного виховання, проблеми дитячих дошкільних установ і дошкільного дитинства в цілому, в Україні, за даними проекту DilovaMova.com, вихователі та працівники дошкільних установ відзначають своє професійне свято «Всеукраїнський день дошкілля» в останню неділю вересня. Нормативним підґрунтям свята є постанова Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 629 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року» та резолюція І Всеукраїнського з’їзду працівників дошкільної освіти. Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке відбувається тільки на рубежі поколінь - передача нашої спільної спадщини. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія. Звичайно, деякі малюки виховуються вдома, поруч з батьками, бабусею і дідусем, і потрапити в дитячий сад з різних причин не можуть. В цей особливий День ми приєднуємося до привітань на адресу наших вихователів і всіх дошкільних працівників! Висловлюємо свою подяку. Бажаємо їм здоров’я і міцних нервів, хороших зарплат і побільше приємних моментів в їх, так необхідної всім нам праці! Зі Святом! Найщиріші побажання з днем дошкілля від малят садочка №6 !!!
27 Вересня, 2018 р., 12:25
На сьогодні питання «легалізації» трудових відносин громадян і їх заробітної плати є найбільш актуальними. Адже, не секрет, що для значної кількості громадян їх відносини із роботодавцями не відповідають нормам чинного законодавства про працю.
24 Вересня, 2018 р., 17:05
Залучення інвесторів, розвиток туризму, створення молодіжних середовищ – всі ці процеси неможливі без активної та креативної громади. До такого рішення дійшли учасники робочої групи з розробки стратегії розвитку Радомишльської ОТГ до 2027 року під час дискусії навколо формулювання стратегічних цілей розвитку громади.
24 Вересня, 2018 р., 12:05
 За даними  Головного Управління  Держпродспоживслужби  в Житомирський області  Радомишльської районної Державної лікарні ветеринарної медицини, на сьогодні,  в Радомишльському районі склалась надзвичайно складна ситуація щодо сказу тварин.
21 Вересня, 2018 р., 12:31
30 вересня 2018 року о 17.00 год в приміщенні Радомишльського міського Будинку культури відбудеться концертна програма за участі кращих колективів та виконавців Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера.
21 Вересня, 2018 р., 12:10
Центр муніципального менеджменту (Хабітата) запрошує підприємства взяти участь у осінній сесії Програми державно-приватного партнерства в Україні ( PPP*s in Ukraine) «Перший мільярд у розвиток регіону»
20 Вересня, 2018 р., 16:40
В умовах сьогодення багато говорять про бібліотеки в контексті децентралізації влади, їх роль як соціокультурних центрів, інформаційних посередників між владою і громадою. Престиж бібліотеки залежить від форм та послуг, які повинні відповідати сьогоднішнім потребам. І тому, наразі бібліотека є не тільки місцем збереження і розповсюдження інформації у вигляді книжкового фонду, але ще й багатофункціональним центром своєї громади. Тільки рухаючись «в ногу» з часом, ми можемо бути впевненими, що у нас є шанс вижити на просторах глобалізації та забезпечити якість послуг, удосконаливши модель сучасної бібліотеки. Саме таким критеріям і намагається відповідати оновлений заклад КЗ «Публічна бібліотека – медіатека», який працює за адресою Соборний майдан, 16. Ми працюємо для Вас з вівторка по суботу з 9-00 до 18-00 години. Осучаснена Публічна бібліотека готова надихати людей на участь у громадських справах, надати їм затишне приміщення для зборів, забезпечити безкоштовний доступ до інтернету та залучати до діяльності, яка піде на користь громаді. Читачі мають бути впевнені, що бібліотека – не тільки місце, де можна почитати книгу, але й дім творчості, у якому влаштовують виставки, покази, тренінги та майстер – класи. А основні «зірки» - це творчі читачі бібліотеки, як дорослі, так і діти. Нещодавно чарівниця осінь подарувала незабутні зустрічі в КЗ «Публічна бібліотека- медіатека». Першими гостями були учні 5-х класів ліцею. Діти ознайомилися з новою бібліотекою, новітніми технологіями, пригадали як користуватися довідковою літературою, дізналися про періодичні видання. Теплим видався конкурс на найкраще признання книзі «Я люблю тебе…», активною була літературна вікторина. Цікаво відбувся огляд літератури «Книги для дорослих, які читають діти, та дитячі книги, які читають дорослі». Такий книжковий мікс приносить безліч гарних емоцій та приємних вражень. Ще продуктивно відбулося обговорення теми «Зроби світ людянішим». Добрі справи треба робити регулярно, щоб підняти і собі, й оточуючим настрій та зробити світ кращим. З нагоди створення нової бібліотеки хочеться сказати дуже вдалі слова Альберта Ейнштейна «Єдина річ, яку ви абсолютно точно повинні знати - де знаходиться бібліотека».
20 Вересня, 2018 р., 14:33
20.09.2018 Радомишльським РС філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області проведено робочу зустріч з керівником ГО «Захист та справедливість» Тамарою Флейшер, на якій обговорені шляхи налагодження співпраці в частині залучення громадськості до соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації та їх ресоціалізації, а також щодо укладення меморандуму про співпрацю для належної реалізації досудової та наглядової пробації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних