Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нарада директорів загальноосвітніх шкіл Радомишльщини

Дата: 02.10.2018 15:07
Кількість переглядів: 685

                 Фото без описуНаприкінці вересня відбулась робоча нарада директорів загальноосвітніх шкіл Радомишльського району. Проходила вона на базі ОЗНЗ «Радомишльська гімназія».

         В роботі наради взяв участь Радомишльський міський голова Володимир Тетерський. Володимир Романович говорив з директорами про оптимізацію шкільної мережі, перспективи розвитку освітньої галузі в нашій громаді,  про капітальний ремонт закладів середньої освіти, про покращення матеріально-технічної бази шкіл та інше. Розвиток освіти в громаді залежить від робочих місць: в гімназії цьогоріч додалось 12 посад - а це робочі місця та добробут  в сім’ях. До свого професійного свята  усі педагоги отримають премію в розмірі 50%.

         Директори шкіл взяли активну участь в обговорені нагальних освітніх проблем. Євгеній Орехівський, директор ліцею №1 м. Радомишль, порушив  питання грейдерування доріг, якими  здійснюється підвіз учнів до навчальних закладів.  Віра Сташенко, директор «Радомишльської гімназії» підняла тему  проїзду дітей міським транспортом та про зменшення суми проїзного  квитка.

         Володимир Тетерський пообіцяв взяти данні пФото без описуитання на контроль та допомогти у їх вирішенні.

         На нараді також розглядались питання організації методичної роботи в закладах освіти, стан готовності навчальних закладів  Радомишльської ОТГ та району до роботи у 2018 -2019 навчальних роках та про підсумки роботи пришкільних таборів.

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних