Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ РАДОМИШЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 13.02.2019 10:16
Кількість переглядів: 1135

 

11.02.2019 року в малому залі засідань Радомишльської міської ради відбулося четверте засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Радомишльської ОТГ на період до 2027 року.

Методичний та Консультативний супровід процесу написання стратегії здійснює Георгій Федорук, радник з регіонального розвитку Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного Програмою «U-LEAD з Європою» та Мінрегіоном України.

Нагадаємо, що у лютому 2018 року була створена робоча група з розробки стратегії Радомишльської ОТГ і вже сьогодні команда сформувала каталог технічних завдань цього програмного документу. Всього за період збору пропозицій було подано понад 80 проектів, з яких 57 станом на сьогодні опрацьовано, обговорено та включено в план реалізації на період 2019-2021 років. Найбільша кількість проектів, а саме 43,9 % від загальної кількості відноситься до сфери покращення матеріально-технічної бази освітніх закладів, закладів культури та медицини. 29,8 % проектів припадає на удосконалення інженерної інфраструктури (ремонт доріг, освітлення). Найбільш цікавими та дискусійними виявилися проекти зі створення умов для освітнього та культурного розвитку дітей та молоді, а саме створення еко табору, центру оздоровлення та центру дозвілля. Дуже активно захищали та обґрунтовували свої проекти старости громади. Наразі триває доопрацювання технічних завдань, які згодом будуть оприлюднені на сайті міської ради.

Наступний крок – громадське обговорення та затвердження на сесії міської ради.

 

Запрошуємо долучитися до громадського обговорення небайдужих громадян, представників бізнесу та молодь. Ми чекаємо саме на Вас. Долучайтеся, щоб остаточно скорегувати чи доповнити варіанти сьогоднішніх дій для кращого майбутнього. Пропозиції приймаються як за формою затвердженою третім засіданням робочої групи так і в інший зручний для Вас спосіб. Контакти для пропозиці: тел 0413244231 та ел адреса: rad_economy@ukr.net

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.