Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення

18 Травня, 2018 р., 15:23
Про заслуховування інформації голови постійної комісії Радомишльської міської ради з питань соціально-економічного розвитку,інвестиційної діяльності, агропромислового комплексу, земельних відносин, природних ресурсів, охорони природного середовища та благоустрою за звітний період       Інформує:  Яценко М.В. - голова постійної комісії Радомишльської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, агропромислового комплексу, земельних відносин, природних ресурсів, охорони природного середовища та благоустрою.
11 Травня, 2018 р., 08:54
«11»  червня 2018 року о 10 годині в приміщенні Радомишльської міської ради за адресою:  Соборний Майдан, 12, м. Радомишль, Житомирська область, буде проводитись конкурс з відбору суб’єктів  оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок у відповідності до рішення 3 сесії міської ради від 02.03.2018 року № 149 « Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельних ділянок несільськогосподарського призначення для подальшого укладання договору  купівлі-продажу» за адресою:
03 Травня, 2018 р., 08:18
Відділ освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради  повідомляє про заміщення вакантної посади завідувача Радомишльського дошкільного навчального закладу №1 «Берізка».
23 Квітня, 2018 р., 10:02
Департаментом економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації (далі – департамент) для забезпечення належного доступу суб’єктів господарювання до формування регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів, створено електронну он-лайн систему подання заявок підприємствами Житомирської області про свою потребу в робітничих кадрах на поточний рік та на два наступні роки.
20 Квітня, 2018 р., 10:52
Про затвердження Положення про порядок надання матеріальної грошової допомоги  громадянам, які проживають в населених пунктах Радомишльської міської ради та встановлення розміру допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого.
20 Квітня, 2018 р., 09:28
Радомишльською міською радою оголошується конкурс на заміщення  вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування:
19 Квітня, 2018 р., 09:18
Кваліфікаційні вимоги: вища освіта; стаж роботи за фахом  не менше одного року; володіння основними принципами роботи на комп‘ютері (у системіWord, Windows); вільне володіння державною мовою.
18 Квітня, 2018 р., 16:55
РАДОМИШЛЬСЬКА  МІСЬКА РАДА
13 Квітня, 2018 р., 12:54
24 квітня 2018 року о 10.30 у Радомишльському районному центрі зайнятості , що знаходиться за адресою м. Радомишль вул. М.Житомирська 5(кабінет №4) відбудеться міні – ярмарок вакансій ТОВ «ПОЛІССЯ-2002» для осіб, які бажають працевлаштуватись на вакансії  сортувальника, верстатника,  водія навантажувача, розпилювачі  (деревообробне виробництво)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних