Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення

03 Квітня, 2018 р., 14:22
            «04»  травня 2018 року о 10 годині в приміщенні Радомишльської міської ради за адресою: вул. Соборний Майдан, 12, м. Радомишль, Житомирська область, буде проводитись конкурс з відбору суб’єктів  оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок у відповідності до рішення 3 сесії міської ради від 02.03.2018 року № 149 « Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельних ділянок несільськогосподарського призначення для подальшого укладання договору  купівлі-продажу» за адресою:
12 Березня, 2018 р., 16:38
Відділ освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Радомишльського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4-дошкільний навчальний заклад” імені Івана Самоплавського.
19 Лютого, 2018 р., 12:08
Радомишльська міська рада оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади головного спеціаліста відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення міської ради.
19 Лютого, 2018 р., 12:03
Радомишльська міська рада оголошує конкурс на заміщення  двох вакантних посад провідних спеціалістів фінансово-господарського відділу міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних