Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошується конкурс з визначення підприємства

Дата: 21.09.2018 12:16
Кількість переглядів: 634

Увага! Оголошується конкурс з визначення підприємства (організації)  для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, в межах території Радомишльської міської ради

Відповідно до п.п. 4 п. 16 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081, виконавчий комітет Радомишльської міської ради у відповідності до рішення від 12.09.18 №149 оголошує конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення роботи конкурсного комітету по організації та проведенню конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», а також умовам проведення конкурсу.

Конкурс є відкритим для всіх претендентів, які відповідають його умовам, а саме, враховується:

- досвід роботи підприємства з питань організації пасажирських перевезень (не менше 3-х років);

- наявність фахівців з вищою профільною осві­тою та їх стаж роботи в галузі автомобільного транспорту;

- наявність матеріально-технічного оснащення для забезпечення належної якості підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету по організації та проведенню конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Переможцем конкурсу визначається під­приємство (організація), яке за оцінкою комітету з визначення робочого органу найбільше відповідає умовам кон­курсу.

З переможцем конкурсу організатор укладає договір на виконан­ня функцій робочого органу строком на 3 роки.

Документи для участі у конкурсі приймаються відділом економічного розвитку,    комунальної   власності, транспорту, туризму, інвестицій  та інформаційної роботи Радомишльської міської ради за адресою: м.Радомишль, вул. Соборний Майдан,12. до 16 год. 00 хв. 05 жовтня 2018 року включно.

Починаючи з 21.09.2018 року перелік документів, що подаються для участі у конкурсі, форму заяви та необхідну інформацію щодо умов проведення конкурсу можна отримати у відділі економічного розвитку,    комунальної   власності, транспорту, туризму,                     інвестицій  та інформаційної роботи Радомишльської міської ради за адресою: м.Радомишль, вул. Соборний Майдан,12.  Години роботи: понеділок-четвер - з 08 год. 00 хв. до 17 год. 15 хв., п’ятниця - з 08 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв. (обідня перерва з 13:00 год. до 14:00 год.), крім вихідних та святкових днів.

Конкурс відбудеться 22 жовтня 2018 року в приміщенні відділу економічного розвитку,    комунальної   власності, транспорту, туризму, інвестицій  та інформаційної роботи Радомишльської міської ради, початок засідання конкурсного комітету о 10.00 год. 00 хв.

Телефон для довідок: 44231

Перелік документів, що подаються для участі в конкурсі:

1. Заява на участь у конкурсі згідно затвердженого зразка.

2. Копія свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта господарювання.

3. Копія довідки про внесення підприємства (організації) до Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України.

4. Довідка державної податкової інспекції про відсутність заборгованості по податках, зборах та інших обов’язкових платежах.

5. Копія Статуту (Положення) підприємства (організації).

6. Документи, які підтверджують відповідність підприємства (організації) кваліфікаційним вимогам:

- копії документів, що засвідчують кваліфікацію фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту;

- опис матеріальних ресурсів та технологій, які передбачається використовувати для забезпечення функціонування робочого органу;

- документальне підтвердження наявності не менше як трирічного досвіду роботи з питань організації пасажирських перевезень;

- копії документів, що засвідчують наявність у власності (користуванні) претендента приміщення для організації роботи (виконання функцій) робочого органу та проведення засідань конкурсного комітету.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.