Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення

25 Вересня, 2018 р., 14:50
З метою активного проведення  консультацій з громадськістю та врахуванню пропозицій громадських організацій, які мають важливе суспільне значення, при виконкомі Радомишльської міської ради  буде створено  Громадську раду  з представників громадських, благодійних  організацій, професійних та творчих спілок, організацій роботодавців, інших підприємницьких  товариств і установ.
21 Вересня, 2018 р., 12:39
У період з 11 по 17 грудня 2018 р. у м. Каїр відбудеться Перша внутрішньо-африканська торговельна ярмарка, організаторами якої є Постійне представництво Арабської Республіки Єгипет при відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві спільно з Африканським експортно-імпортним банком та Комісією Африканського Союзу.
21 Вересня, 2018 р., 12:37
Інформуємо, у період з 26 по 30 вересня 2018 р. у Центрі виставок та конгресів м.Самсун (Турецька Республіка) відбудеться 4-а Самсунська виставка з питань сільського господарства, тваринництва та технологій, організатором якої є Торгово-промислова палата м.Самсун спільно з компанією TUYAP.
21 Вересня, 2018 р., 12:16
Увага! Оголошується конкурс з визначення підприємства (організації)  для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, в межах території Радомишльської міської ради
18 Вересня, 2018 р., 16:16
      Завантажити повний текст документа
18 Вересня, 2018 р., 16:14
    Завантажити повний текст       документа
17 Вересня, 2018 р., 09:45
Малинське відділення УВД  ФСС України у Житомирській області звертається до страхувальників  з проханням забезпечити явку голів комісій  по соціальному страхуванню та бухгалтерів для участі у  безкоштовному семінарі по питаннях тимчасової непрацездатності, який відбудеться в актовому залі Радомишльської РДА  18 вересня 2018р. об 11.00.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних