Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Листопада, 2019 р., 15:46
Про це повідомив директор міського комунального підприємства «Благоустрій міста» Олександр Гангальський. Працівники закінчили прибирання стихійного сміттєзвалища по вул. Плетенецька в сторону с. Верлок.
18 Листопада, 2019 р., 15:21
Розпочалась реконструкція другої трибуни на стадіоні «Авангард». Вже демонтували стару конструкцію. Вирівняли територію та вивезли землю. На даний час завершається будівництво огорожі під трибуну та проводиться благоустрій території.
18 Листопада, 2019 р., 15:07
Радісну подію відзначив днями Радомишльський дошкільний навчальний заклад №1. Рівно 100 років тому (у 1919 році) маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін — випускники приводять вже своїх дітей та внуків у садок. За сто років заклад випустив  тисячі дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи.
15 Листопада, 2019 р., 15:36
    Другий рік поспіль клуб с. Глухів радо зустрічає своїх гостей та вихованців.  Чому вихованців? Таке запитання може виникнути у голові будь - якого читача, а відповідь проста – гурткова робота з дітьми стала  можливою саме у місцевому закладі культури. Завідуюча клубом Надія Чайка організовує належне дозвілля підростаючого покоління: забави, ігри, різноформатні заходи, декоративно – прикладний напрямок, тощо.
15 Листопада, 2019 р., 14:38
ПРОДАЖ ОБ’ЄКТА КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ
15 Листопада, 2019 р., 13:07
Актуальним є питання проведення корисного дозвілля для дітей і молоді.
14 Листопада, 2019 р., 10:01
  Про кризу в галузі медицини нашого району ми почали говорити конкретно в цьому році. Медичній сфері нашого району, громаді бракує молодих фахівців. Про їх заохочення  говорилось і на громадських слуханнях та на сесіях міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних