Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

КУЛЬТУРНА ІНТЕРВЕНЦІЯ В МИНУЛЕ ЗАРАДИ ПОДОРОЖІ В МАЙБУТНЄ

Дата: 23.02.2021 16:46
Кількість переглядів: 477

 

10 лютого завершилася подача заявок від громад на участь у проєкті «Розробка методології маркування історичних атракцій в малих містах України. Культурна інтервенція в минуле заради подорожі в майбутнє».

 

Проєкт реалізується Асоціацією сільських, селищних рад та об’єднаних громад України в партнерстві з Державним історико-культурним заповідником міста Острога за фінансової підтримки Українського  культурного фонду.

 

 46 громад із центрами у малих міста, селах, селищах з чисельністю населення до 50 тисяч осіб  подали заявки на розгляд конкурсної комісії. Основні вимоги до претендентів полягали у наявності на території не менше 15 історико-культурних локацій, які будуть опрацьовуватися у проєкті, а також висока мотивація претендентів.

 

Кожна громада має свою унікальну історико-культурну спадщину, яка може стати її конкурентною перевагою у розвитку. Знайти цю перевагу та творчо оформити, розробити дизайн пропозицій для туриста – завдання проєкту.

 

Методика маркування туристичного маршруту малими пластичними формами  розробляється у проєкті на прикладі міста  Острог Рівненської області.  Це місто  стане методологічною базою для інших міст-переможців конкурсного відбору, які в рамках проєкту будуть розробляти власні локації, свій неповторний дизайн малих пластичних форм, пов’язаних з історією та культурою свого міста.

 

Сьогодні 23 лютого о 13:00 під час прес-конференції в Національному інформаційному агенстві «Укрінформ» були оголошені переможці. За результатами відбору Радомишльська громада була відібрана до участі у проекті як слухач даного курсу та зможе перейняти «з перших рук» інноваційний досвід м. Острога у туристичній сфері.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.