Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Грудня, 2019 р., 09:38
На відрізку дороги вулиць Мала Житомирська та вулиці Никодимівська  було проведено роботи з поточного ремонту дорожнього покриття в сумі 198.0 тис. грн.
19 Грудня, 2019 р., 08:46
За останні два роки суттєво змінилося обличчя комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Було зроблені ремонти, закуплено нове сучасне обладнання.
18 Грудня, 2019 р., 12:14
Розпочався Чемпіонат Радомишльської об’єднаної територіальної громади з міні-футболу на штучному полі стадіону «Авангард». В цих змаганнях беруть участь 11 команд з Радомишля, с. Межирічки, с. Великої рачі, с. Котівки, с. Глухова -1, с. Заболоті, с. Білої Криниці, с. Городка. Вже відбулось два тури з результатами:
18 Грудня, 2019 р., 10:58
13-14 грудня в Києві н а змаганнях на кубок України з гирьового спорту Віктор Міхненко, секретар Радомишльської міської ради, вже вкотре посів перше місце.
18 Грудня, 2019 р., 10:51
Мова і музика народної пісні є скарбницею національного світобачення, своєрідною енциклопедією почуттів, художньо-емоційною пам’яттю народу. Вона має важливе пізнавально-виховне та естетичне значення. Народна музика завжди має бути важливою частиною репертуару юних музикантів. Український композитор Василь Олександрович Барвінський зазначав, що дуже важливо «зв’язати українську дитину вже у початках з українською мелодикою і піснею»
17 Грудня, 2019 р., 11:53
Традиційно, 13 грудня шануючи традиції, в День святого Андрія Первозванного,  працівники Радомишльському міському Будинку культури влаштували для жителів та гостей громади «Андріївські вечорниці».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних