Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Інформація щодо інвестиційних проектів промислових підприємств

Дата: 15.04.2021 15:51
Кількість переглядів: 788

До уваги громади!

Відповідно до пункту 3 Положення про Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.09.2020 № 819, до основних завдань Мінстратегпрому віднесено реалізацію державної інвестиційної політики України у стратегічних галузях промисловості. Пріоритетними напрямками якої є: підтримка підприємств обороннопромислового комплексу, авіаційної та космічної галузі, що мають унікальні розробки та технології, відновлення виробництв продукції та значний експортний потенціал для виготовлення сучасного високотехнологічного озброєння і зброї, сучасної авіаційної та ракетно-космічної техніки; підтримка підприємств машинобудівної промисловості, розроблення, освоєння і впровадження нових технологій та нарощення наявних виробничих потужностей; підтримка підприємств металургійної (у т.ч. гірничодобувної) промисловості та хімічного промислового комплексу.

Окрім цього, до повноважень Мінстратратегпрому віднесено питання створення індустріальних парків (в межах компетенції).

З метою розвитку стратегічних галузей промисловості України, залучення зовнішніх інвестицій та підтримки вітчизняних виробників, просимо сприяти у зборі та наданню інформації щодо профільних промислових підприємств, зацікавлених у залученні інвестицій, за формою, що додається та, у разі наявності, пропозицій щодо створення індустріальних парків.
Просимо виробників заповнити форму та надати презентаційні матеріали, які найвигідніше представлять продукцію компанії-виробника потенційним інвесторам.

Форма для заповнення (завантажити)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.