Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Травня, 2020 р., 11:50
Щорічно у третю суботу травня вся Україна святкує День Європи, що встановлений відповідно до Указу Президента України від 19 квітня 2003 року.
15 Травня, 2020 р., 11:47
З поширенням коронавірусної інфекції на території України перед Радомишльською громадою постало важливе завдання – зберегти життя і здоров’я жителів і забезпечити медичний персонал всім необхідним для виконання своєї роботи з лікування наших громадян.
15 Травня, 2020 р., 10:03
Немає міцніше на землі союзу, ніж щаслива і дружна сім'я. Це і початок нового життя, і продовження прекрасного роду, і шанування святості традицій. Сім'я - це найбільше щастя, яке людина може створити сама.
15 Травня, 2020 р., 09:50
Інформуємо, що станом на 15 травня 2020 року:
14 Травня, 2020 р., 12:44
На черговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (далі ТЕБ та НС) яка відбулась сьогодні було дозволено на період карантину, що встановлений в Україні, ТОВ «Північна торгова компанія ЛТД» здійснювати торгівельну діяльність об’єктів торгового обслуговування населення.
14 Травня, 2020 р., 12:11
З понеділка, 11 травня,  відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, в  країні розпочався перший етап послаблення карантинних обмежень.
12 Травня, 2020 р., 12:50
Дорогі наші медичні сестри! У цей день ми, всією громадою, раді привітати Вас з професійним святом і сердечно подякувати за Вашу важливу і гідну працю. Ви – добрі чарівниці в білих халатах, рятівниці людського здоров'я, справжні зброєносці лікарів. Без Вас робота медичних установ просто не була б можлива.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних