Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Дякуємо громаді!

Дата: 15.05.2020 11:47
Кількість переглядів: 731

Фото без описуЗ поширенням коронавірусної інфекції на території України перед Радомишльською громадою постало важливе завдання – зберегти життя і здоров’я жителів і забезпечити медичний персонал всім необхідним для виконання своєї роботи з лікування наших громадян.

Багато викликів нам довелось прийняти, багато викликів ще у нас попереду, проте хочу висловити вдячність всім небайдужим землякам, які прийшли на допомогу.

Допомагали депутати обласної ради, народні депутати, депутати міської ради, районної ради, сільгоспвиробники, підприємства, педагогічні працівники, працівники всіх установ та організацій, які працюють на території нашої громади, благодійні фонди.

Нашими жителями, які не стоять осторонь проблем громади, у соціальних мережах було оголошено збір коштів для потреб лікарні.

За ці кошти було придбано для Радомишльської лікарні кисневий концентратор та електрокардіограф. Вони необхідні лікарям у їх відповідальній щоденній праці з відновлення здоров’я та збереження життя жителів Радомишльського району.

Як міський голова, хочу висловити глибоку вдячність організаторам та всім, хто долучився до цього збору коштів, і надав таку важливу і своєчасну підтримку нашим лікарям.

Нехай те добро, яке ви робите, завжди повертається до Ваших домівок, шановні, сімейним затишком і теплом, любов’ю та миром.

З повагою міський голова Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних