Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Березня, 2021 р., 11:11
Сьогодні, з робочим візитом, до Радомишльської гімназії завітав Радомишльський міський голова Володимир Тетерський. У ході візиту він оглянув  нове приміщення для дітей з особливими освітніми потребами.
03 Березня, 2021 р., 10:58
2 березня  працівниками МКП «Водоканал» проведено плановий ремонт трубопроводу на станції 2 підйому по вул Герцена. Було замінено 20 метрів аварійної ділянки, встановлено пластикову водопровідну трубу високого тиску ДУ 250 зі строком гарантійної експлуатації 50 років.
02 Березня, 2021 р., 11:18
З 26-28 в м. Бровари відбувся лютого Відкритий Чемпіонат Київської області з кікбоксингу WAKO серед всіх вікових категорій (всі розділи) та Всеукраїнському турнірі з кікбоксингу WAKO серед дорослих
02 Березня, 2021 р., 10:26
У перший день весни в СК "Динамо" відбулися ІІ зональні змагання з футзалу серед юнаків 2008-2009 р.н., які йдуть в залік обласних пошукових змагань під девізом "Хто ти, майбутній Олімпієць?". Організаторами стали Громадська організація Житомирська територіальна організація ВФСТ «Колос», за підтримки Радомишльської міської ради, в особі міського голови Володимира Тетерського.
01 Березня, 2021 р., 17:02
У соціальних мережах активно обговорюються питання виділення коштів на позачерговій сесії міської ради для облаштування доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення у закладах охорони здоров’я, які функціонують на території Радомишльської громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.