Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Лютого, 2021 р., 15:00
Вже традиційно проводяться  змагання з шашок та шахів присвячені пам’яті всіх
10 Лютого, 2021 р., 14:54
5 лютого оновлений та реконструйований Будинок культури села Кочерів відчинив свої двері для відвідувачів закладу. Саме там відбулось виїзне засідання Колегії відділу культури та туризму Радомишльської міської ради, в якому взяли участь міський голова Володимир Тетерський, члени колегії, старости ОТГ та працівники галузі.
10 Лютого, 2021 р., 14:44
         Товариська зустріч з міні-футболу між командами Радомишльської ДЮСШ та спортивного клубу «Бердичів» відбулася 06.02.2021р. в спорткомплексі «Динамо».
10 Лютого, 2021 р., 14:29
Головне управління ДПС у Житомирській області повідомляє, що відповідно до положень Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОУШ-19, спричиненої коронавірусом 8АІ18-СоУ-2» визначено порядок списання штрафних санкцій та пені, що залишились несплаченими на дату повної сплати податкового боргу за основним платежем протягом шести місяців та відстрочення податкового боргу платників податків - фізичних осіб, у тому числі самозайнятих осіб, який у загальній сумі не перевищує 6800 гривень.
10 Лютого, 2021 р., 14:15
Велосипед не втрачає актуальності. Більше того, веломандри набирають оберти. Це активний спосіб відпочинку, вирвавшись зі щоденної буденності насолодитися природою та отримати інформацію від фахівця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.