Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення міського голови Володимира Тетерського до Дня Героїв

Дата: 23.05.2022 11:30
Кількість переглядів: 631

Фото без опису

День Героїв – день вшанування тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності, хто боровся і бореться за нашу свободу.

Завдяки подвигу лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, Cічових стрільців, вояків Армії УНР, холодноярців та воїнів УПА,  сучасних українських захисників – Україна відстоює Незалежність.

Сьогодні у День Героїв,  ми висловлюємо свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань кладе своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний подвиг завжди буде прикладом для майбутніх поколінь. Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів і дочок, що віддали життя за свободу Батьківщини.

Жорстока боротьба за цілісність і соборність України триває. Ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, які демонструють наші воїни-земляки, проливаючи кров за те, щоб ми мали можливість жити у вільній і цивілізованій країні.

Тому, не забуваючи про величні подвиги усіх попередніх поколінь захисників України, ми схиляємо голови насамперед перед мужністю і звитягою тих наших воїнів-захисників, які нині на передовій захисту Держави.

Кожен з нас завжди має пам’ятати, що лише завдяки жертовності цих людей ми можемо вільно ходити по рідній землі. Тож маємо завжди наслідувати їхній приклад самовідданого служіння в ім’я Вітчизни.

 

Хай на освяченій кров'ю Героїв Українській землі запанує мир. Добра вам і вашим родинам, а Українській державі – Перемоги, сили, процвітання і слави!

 

Слава Україні!

Слава її Героям!

 

 

 

Міський голова                                               Володимир Тетерський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних