Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Лютого, 2024 р., 14:20
27 лютого 2024 року у приміщенні Бізнес Хабу Радомишльської громади відбулася зустріч з представниками Ощадбанку щодо можливостей фінансування мікро-, малого та середнього бізнесу Радомишльської громади. Про можливості фінансування розповіла Олеся Фещенко, начальниця відділу мікро-, малого та середнього бізнесу Житомирського обласного управління АТ "Ощадбанк". Найбільшою популярністю серед підприємців Житомирської області користуються державні грантові програми Є-робота, зокрема: 1. Грант на власну справу (за 2023 рік погоджено 396 заявок на суму 95,3 млн грн ) 2. Грант на переробне підприємство (за 2023 рік погоджено 9 заявок на суму 63,8 млн грн ) 3. Грант для ветеранів (за 2023 рік погоджено 10 заявок на суму 3,1 млн грн ) 4. Своя теплиця+ свій сад (за 2023 рік погоджено 6 заявок на суму 13,9 млн грн ). Загалом, сума виданих грантів за 2023 рік по Житомирській області становить 176,3 млн грн. Заявку на отримання грантової фінансової допомоги представники мікробізнесу можуть подати через портал Дія (https://diia.gov.ua/services/categories/biznesu/yerobota ). Роль Ощадбанку в проєкті полягає в перевірці ділової репутації заявників на отриманні грантів, відкритті рахунків для виплати грантової допомоги та контролі цільового використання отриманих коштів.
28 Лютого, 2024 р., 10:41
Об’єднана штурмова бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка.
28 Лютого, 2024 р., 09:00
Згадаймо Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє, не винних дітей, мирних українців та всіх наших співвітчизників!
27 Лютого, 2024 р., 16:26
27 лютого 2024 р. на базі спорткомплексу «Динамо» відбувся ІІ (територіальний) етап з волейболу серед дівчат, ініційований Президентом України Володимиром Зеленським по проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів освіти Радомишльської територіальної громади, за сприяння міського голови Володимира Тетерського. До учасників заходу з вітальним словом звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту Ольга Самчук, яка подякувала всім вчителям фізичної культури за активну участь у  проєкті «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»   та відзначила важливість спорту у розвитку нашого суспільства.       У змаганнях взяли участь 10 команд закладів загальної середньої освіти Радомишльської громади: Радомишльський ліцей №1, Радомишльський опорний ліцей №2, Радомишльський ліцей № 3, Радомишльський ліцей № 4 Краснобірський, Великорацький, Кочерівський ліцеї та  Ставецька гімназія. Всі команди-учасники нагороджені дипломами учасників змагань,  переможці отримали брендовані кубки, медалі та дипломи відповідно зайнятих місць.  Результати: І місце – Великорацький ліцей (вчитель фізичної культури Руслан Близнюк) ІІ місце – Радомишльський ліцей №3 (вчитель фізичної культури Сергій Пащук) ІІІ місце – Радомишльський ліцей №1  (вчитель фізичної культури Василь Макаренко)     Дякуємо за допомогу в організації та проведенні заходу директору Радомишльської ДЮСШ Олегу Гончаренку, директору СК «Динамо» Олександру Макаренку, вчителю фізичної культури Радомишльського опорного ліцею №2 Андрію Ковалю та всім командам-учасникам і вчителям фізичної культури та спорту за активну участь у заході.      Щира подяка Андрію Старцю, директору КЗ «Центр позашкільної освіти» та Андрію Гаранжі, керівнику гуртка Зд моделювання за виготовлення брендованих медалей для переможців змагань.  ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО! Дякуємо ЗСУ!
27 Лютого, 2024 р., 12:57
ГО "Вдоскональ себе" запрошує представників малого та середнього бізнесу з Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей на навчально-консультаційний бізнес-візит до підприємств харчової промисловості. 12 березня відвідаємо Бердичівський пивоварний завод та крупозавод «Озерянка». У рамках проєкту «Доступна бізнес-освіта» за підтримки EU4Business планується відвідування цих місцевих підприємств, які є прикладом успішної підприємницької діяльності, задля обміну досвідом.  
27 Лютого, 2024 р., 10:00
Військова освіта сьогодні – це про армію майбутнього завтра. Україна потребує висококваліфікованих військових фахівців, які є основою побудови сучасної професійної армії, сумісної зі збройними силами держав-членів і партнерів НАТО, та важливим чинником у досягненні перемоги. Про те, як під час війни трансформується система військової освіти за західним зразком, змінюється алгоритм її здобуття та чому професіоналізація українського війська так важлива для нашої держави, на думку першого заступника Міністра оборони України генерал-лейтенанта Олександра Павлюка, читайте в матеріалі Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» https://cutt.ly/nwLxrS5m
27 Лютого, 2024 р., 09:57
Впродовж дня 25 лютого в с/к «Динамо» пройшли змагання з шашок-64 серед вихованців Радомишльськоі ДЮСШ, які присвячені  пам’яті Небесноі Сотні

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних