Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Жовтня, 2017 р., 11:38
У рамках військово-патріотичного виховання учнів та молоді міста Радомишля,11 жовтня о 9 год.00 хв. відбудеться урочисте відкриття Чемпіонату  міста зі стрільби з пневматичної зброї. Змагання розпочнуться  у спортивному залі Радомишльської гімназії і проводитимуться 11-12 жовтня 2017 року в приміщенні тиру Радомишльської гімназії. 
02 Жовтня, 2017 р., 14:42
Професійно підготовлений солдат-контрактник – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави. Якщо ви бажаєте зробити військову кар’єру, то проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України – найоптимальніший варіант здійснення вашої мрії.
02 Жовтня, 2017 р., 09:53
За сприяння міської влади та керівництва КП «Благоустрій міста» на певних ділянках  вулиць Чайковського, Науменка та Садової було встановлено та підключено економні світильники.
01 Жовтня, 2017 р., 07:23
Щиро вітаю вас із професійним святом –  Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у світ знань, науки, мудрості.
25 Вересня, 2017 р., 23:30
Обговоривши на черговій сесії міської ради проблему безпечного відпочинку у громадських місцях Радомишля, міським головою було направлено письмове звернення депутатів міської ради  начальнику СВ Радомишльського відділення поліції Коростишівського ВП ГУ Національної поліції в Житомирській області Нікурадзе Д.А. Причиною звернення стали випадки надзвичайно нахабної поведінки,часто неповнолітніх, водіїв двоколісного мототранспорту, які, переміщуючись пішохідною зоною, загрожували безпеці оточуючих.
24 Вересня, 2017 р., 07:36
Шановні вихователі та працівники дошкільних установ! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята!
23 Вересня, 2017 р., 23:22
У травні стартувала першість Радомишльського району з футболу. Задля забезпечення участі в чемпіонаті району з футболу міських футбольних команд міською радою було виділено  31600 грн. рішенням дев’ятнадцятої  сесії № 365 від  14.04.2017  "Про  затвердження Програми підтримки розвитку фізичної культури і спорту на території м. Радомишля  на 2017р."  
19 Вересня, 2017 р., 08:32
В усі часи кладовище вважалося священним місцем, адже тут спочивають кості тих, кому завдячуємо своїм народженням, своїм життям. Тому дуже важливо гідно провести людину в останню путь – у вічність, у пам'ять. Провести так, щоб чистою була совість живих, щоб вічна пам'ять лишилася у серцях. 
18 Вересня, 2017 р., 08:03
8  вересня, напередодні Дня  фізичної культури та спорту, відбулися урочистості  з нагоди  50-річного ювілею ДЮСШ. На святкуванні були присутні керівництво міста та району, тренери, вихованці ДЮСШ та гості свята.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних