Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська дитячо-юнацька спортивна школа відсвяткувала 50-річний ювілей

Дата: 18.09.2017 08:03
Кількість переглядів: 1017

8  вересня, напередодні Дня  фізичної культури та спорту, відбулися урочистості  з нагоди  50-річного ювілею ДЮСШ. На святкуванні були присутні керівництво міста та району, тренери, вихованці ДЮСШ та гості свята.

 

З дня заснування школа виховала безліч спортсменів, які ставали чемпіонами та призерами у складі збірних СРСР, а згодом незалежної України з різних видів спорту, а також чемпіонами Європи та світу. Сьогодні у ДЮСШ займається понад  300  юнаків та дівчат у 8  спортивних секцій:  велоспорт, дзюдо, футбол, легка атлетика  та ін. Останні 23 роки заклад очолює Заслужений тренер України з велоспорту, майстер Спорту Радянського Союзу Сергій Кострицький.

Гості свята були приємно вражені, оглянувши оновлене приміщення ДЮСШ. Відремонтовані зали з новим спортивним інвентарем, душева, санвузли - усе це вказує на те, що місцева влада не стоїть осторонь потреб молоді, вишукуючи можливості залучення коштів на розвиток спорту у місті, на спортивну підготовку дітей та молоді, гармонійний розвиток і зміцнення їх здоров’я. Окрім того, вихованці секції велоспорту мали можливість випробувати подаровані з нагоди свята велосипеди.

Продовжилось свято в приміщенні районного Будинку культури за участю  голови районної державної адміністрації Володимира Тетерського ,голови районної ради Олександра Потієнка, заступника міської ради Зої Міхненко, начальника відділу у справах сім?ї, молоді та спорту  РДА Олега Гончаренка, заступника начальника  управління у  справах сім»ї, молоді та спорту ОДА Сергія  Козловця, спортсменів, тренерів, всіх фахівців галузі спорту, ветеранів та шанувальників фізкультурно-спортивного руху.

Побажавши любителям спорту міцного здоров’я, енергії та підкорення нових спортивних висот очільники міста вручили почесні грамоти та цінні подарунки тим фахівцям, чия праця поповнила скарбницю спортивних здобутків міста і району.   

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації  нагородив  переможців конкурсу «Вікторія» в різних номінаціях:

  • "Спортивна гордість району" - Олександр Зінченко, вихованець Радомишльської ДЮСШ, гравець "Манчестер сіті";
  • "Відданість спорту" - Віктор Міхненко, чемпіон України, Європи, Світу з гирьового спорту серед ветеранів;
  • "Сильні духом" - Юрій Федорчук, учасник АТО, чемпіон України з гирьового спорту серед ветеранів;
  • "Спортивна сенсація року" - Микола Григорович, чемпіон України, Європи, Світу з пауерліфтингу;
  • "Спортивне відкриття року" - Вероніка М, вихованка Радомишльської ДЮСШ, чемпіонка України з велоспорту серед дівчат;
  • "Олімпійська надія"  - Ірина Коляденко, вихованка Радомишльської ДЮСШ, член молодіжної збірної України з вільної боротьби;
  • "Краща спортивна команда року" - ФК "Полісся" с. Ставки, володар кубку області з футболу-2017;
  • "Кращий спортивний організатор року" - Радомишльська міська рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.