Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Червня, 2023 р., 14:24
Ukrainian Women Entrepreneurs Hub оголошує про старт літнього сезону навчальної програми для жінок-підприємиць «UWE Hub 3.0: Перетвори свою ідею на бізнес». Проєкт покликаний допомогти жінкам створювати та розвивати власний бізнес в Україні, розвинути навички фінансової грамотності, пітчингу та навчити стати ефективними лідерками бізнесів у часи невизначеності. Найактивніші учасниці отримають можливість розробити індивідуальні бізнес-плани під керівництвом міжнародних бізнес-наставників/ць. У фіналі програми буде обрано 3 переможниці, які отримають грант розміром 4 000 доларів США на оплату консультаційних та експертних послуг для посилення свого бізнесу. Реєстрація триває до 22 червня 2023 року - https://www.uwehub.org/program
12 Червня, 2023 р., 11:37
Щороку, Пенсійний фонд України автоматично, без звернення пенсіонерів проводить перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам.
12 Червня, 2023 р., 11:36
В м.Біла Церква 08-10.06 відбувся Чемпіонат України з велоспорту на шосе з олімпійських видів програми, серед юнаків, дівчат, молодших юнаків та дівчат. За нагороди змагались 130 спортсменів з різних областей України.
12 Червня, 2023 р., 11:24
10 червня федерацією шашок м.Київ проведено змагання з шашок-64, присвячені Міжнародному Дню захисту дітей.  В турнірі взяли участь вихованці Радомишльська ДЮСШ. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних