Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Червня, 2023 р., 08:56
З 15 по 18 червня в м. Будапешт (Угорщина) проходив28-й Кубок Світу з кікбоксингу WAKO. У змаганнях взяло участь 43 країни, до 3 тисяч учасників. У складі збірної України були і юні спортсмени Радомишльської ДЮСШ - Генюта Валерія, Сербовец Ростислав та Оладько Олег.
18 Червня, 2023 р., 12:14
Батько -   це втілення мудрості і сили, доброти і справедливості, мужності, героїзму та сталевої витривалості. Саме мужність і сила батьківського характеру вчить дітей долати труднощі, спонукає перемагати, виховує волю, рішучість, послідовність і завзятість в досягненні цілей або відстоюванні поглядів. 
16 Червня, 2023 р., 11:39
З початку війни ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми значно підвищився. Це пов’язано з тим, що частина людей виїхала на тимчасове місце проживання до Європи, частина переміщена всередині держави, а значна кількість людей примусово вивезені на територію росії та білорусі. Окрім того, російська агресія та злочини, вчинені представниками держави-агресора стосовно мирного населення України, зокрема, їх незаконне утримування, перебування в полоні та використання у збройному конфлікті, загострили проблему трудової та сексуальної експлуатації крізь призму ст. 149 Кримінального кодексу України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних