Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Березня, 2020 р., 09:39
Нродний депутат України Андрій Пузійчук передав для Радомишльської лікарні:
22 Березня, 2020 р., 09:27
Інформуємо, що станом на 22 березня 2020 року: Радомишльський Центр ПМСД забезпечений засобами індивідуального захисту. - на прийомі у сімейних лікарів за 21 березня 2020 року перебувало 5 пацієнтів, лікарями здійснено їх огляд, призначено лікування; - хворих з підозрою на вірусну інфекцію не виявлено! КНП «Радомишльська лікарня» - за минулу добу до міської лікарні тяжких хворих не поступало. За станом здоров’я громадян, які контактували з хворою постійно слідкують сімейні лікарі.
21 Березня, 2020 р., 09:39
Інформуємо, що станом на 21 березня 2020 року: Радомишльський Центр ПМСД забезпечений засобами індивідуального захисту. - на прийомі у сімейних лікарів за 20 березня 2020 року перебувало 42 пацієнти, лікарями здійснено їх огляд, призначено лікування; - хворих з підозрою на вірусну інфекцію не виявлено! КНП «Радомишльська лікарня» - за минулу добу до міської лікарні тяжких хворих не поступало; - засобів індивідуального захисту та засобів дезінфекції в обмеженій кількості, вирішується питання про закупівлю вказаних засобів. За станом здоров’я громадян, які контактували з хворою постійно слідкують сімейні лікарі. Бережімо своє здоров’я та здоров’я своїх рідних та близьких.  
20 Березня, 2020 р., 09:48
Радомишльська міська  рада, розташована за  адресою:  вул.  Соборний майдан,12 м. Радомишль, Житомирська область, Україна,12201, email: radomyshl_mr@ukr.net оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи органу місцевого самоврядування :
20 Березня, 2020 р., 09:28
Інформуємо, що станом на 20 березня 2020 року:
19 Березня, 2020 р., 16:59
ПРОТОКОЛ № 6 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Радомишльської міської ради
19 Березня, 2020 р., 09:16
Шановні друзі, шановні споживачі послуг водопостачання та водовідведення. Верховною Радою України прийнято Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення та поширення коронавірусної інфекції" де серед іншого передбачено гарантії в системі житлово-комунальних послуг. Однак, вказаним Законом не передбачено механізми покриття касових розривів, що утворяться внаслідок несплати чи несвоєчасної сплати за послуги, що дає МКП "Водоканал". Наше підприємство знаходиться на повному господарському розрахунку, що означає можливість забезпечення своєї діяльності зі сплати заробітної плати, внесків та всіх податків без находжень з міської ради. Тобто ми не є тягарем для міської громади. Водночас наші тарифи розроблені і затверджені таким чином, щоб не бути надмірним навантаженням і для громадян міста. Для прикладу можна вказати, що кожного місяця підприємство сплачує біля 60 тис. грн. ПДВ, 110 тис. грн за електроенергію, 30-40 інших податків зборів, біля 200 тис грн. заробітної плати. Ми тримаємося в такій ситуації, завдячуючи добросовісним споживачам. Виникнення заборгованості, потягне ланцюгову негативну реакцію. Виходячи із викладеного уклінно прошу дотримуватись договірних зобовязань та строків сплати за надані послуги.
19 Березня, 2020 р., 09:06
Розпорядженням міського голови від 18.03.2020 року № 40-О створено міжвідомчу комісію щодо перевірки фактичного стану виконання рішень міської комісії з питань ТЕБ та НС

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних