Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ЧИ БЕЗПЕЧНА ВОДА В РІЧКАХ МИКА ТА ТЕТРІВ? НОВІ ДАНІ ПРО ЯКІСТЬ ВОДИ В ГРОМАДІ

Дата: 26.05.2021 12:08
Кількість переглядів: 1383

Фото без опису

Згідно результатів моніторингових лабораторних досліджень Малинського міжрайонного  відділу  ДУ «Житомирський  обласний лабораторний  центр МОЗ України» від 25.05.2021р. якість  води  в р. Мика та р.Тетерів в місцях  масового відпочинку населення в м. Радомишль по санітарно-мікробіологічним показникам не відповідає гігієнічним вимогам до води культурно-побутового водокористування  (додаток №11 «Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів», затверджених наказом МОЗ від 19.06.1996р. №173).

Вода в річці Тетерів не відповідає вимогам по санітарно-хімічним показникам (хімічне споживання кисню становить 39,6мгО2/дм3 при нормативі не більше 30 мгО2/дм3; біологічне споживання кисну – 6,3мгО2/дм3 при нормативі не більше 30 мгО2/дм3).

Вода в річці Мика не відповідає вимогам по санітарно-хімічним показникам (хімічне споживання кисню становить 37,3 мгО2/дм3 при нормативі не більше 30 мгО2/дм3; біологічне споживання кисну – 6,7 мгО2/дм3 при нормативі не більше 30 мгО2/дм3).

У зв’язку з цим Малинський міжрайонний відділ ДУ «Житомирський  обласний лабораторний  центр МОЗ України» рекомендує не використовувати вказані водойми для купання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних