Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Січня, 2024 р., 11:28
Ніхто не може заперечити той факт, що мистецтво позитивно впливає на наш емоційний стан, допомагає відійти від буденності, тривожного повсякдення, естетично і духовно збагатитися. Зрештою підтримати своє ментальне здоров’я.
09 Січня, 2024 р., 11:24
Про це розповіли на майданчику офіційного медіацентру ОВА начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко та амбасадорки проєкту Юлія Олішевська та Юлія Єлістратова.
08 Січня, 2024 р., 08:18
26 грудня 2023 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради було проведено І етап конкурсу «добрих практик» освітян Житомирщини «Сучасна освіта - 2024». Даний конкурс проводиться з метою презентації та ознайомлення громадськості з добрими практиками та інноваційними розробками освітян і педагогічних колективів закладів освіти регіону. В конкурсі взяли участь 25 друкованих посібників, представлені закладами освіти Радомишльської міської ради. 22 посібники рекомендовано членами журі на обласний етап конкурсу. З відео представленнями робіт можна ознайомитися за посиланнями:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних