Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Січня, 2024 р., 16:12
Глобальний договір ООН в Україні вже втретє проводить освітній проєкт SEED, який допомагає власникам мікро- та малих бізнесів масштабувати свою справу та вивести бізнес на новий рівень. Проєкт реалізується за підтримки компанії PepsiCo та фінансування PepsiCo Foundation. Якщо ви вже маєте малий / мікробізнес в агросфері або ідею бізнесу — подавайте заявку на участь у проєкті! Учасники проєкту отримають: - безкоштовне навчання (онлайн) з проєктного менеджменту, фінансів, маркетингу, мистецтва презентації та комунікації тощо, яке допоможе розвинути вашу бізнес-ідею; - відкриті лекції від експертів провідних українських компаній; - нетворкінг-сесії з колегами з усієї країни (у змішаному форматі); - долученість до спільноти SEED — учасників усіх років програми з усіх куточків України. 10 найкращих проєктів отримають гранти на суму 100 тисяч гривень. Хто може взяти участь у проєкті? - підприємці, які вже мають малий або мікробізнес в агросфері та суміжних сферах  (фермерство, агротехнології, агротуризм, гастрономія та переробна сфера, органічна продукція, очищення води та інші); - ті, хто хоче реалізувати ідею бізнесу в агросфері або суміжних з нуля; - вік учасників — 18 + .  
22 Січня, 2024 р., 15:55
Жан Беленюк – Олімпійський чемпіон, чемпіон світу , переможе Європейських Ігор з греко-римської боротьби, а ще – національний амбасадор проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»
22 Січня, 2024 р., 14:03
19 січня в СК «Динамо» м. Радомишль відбулася товариська зустріч з футзалу між командою смт Городок та вихованцями Радомишльської ДЮСШ 2012 р.н і молодші. Гравці продемонстрували високий рівень спортивної майстерності та командної гри. Глядачі отримали велике задоволення від спостереження за емоційним поєдинком. Обидві команди показали гідну майстерність та бажання перемогти.
22 Січня, 2024 р., 14:03
            21 січня 2024 р. в СК «Динамо» відбулися змагання з футзалу Відкритий кубок м. Радомишль серед юнацьких команд. Участь у змаганнях брали 4 команди: Радомишль ДЮСШ (тренер Сергій Борецький), Коростишів ДЮСШ, Малин ДЮСШ, Черняхів ДЮСШ. Всі матчі були цікавими та захоплюючими, з красивими голами, технічними діями юних футзалістів. Після закінчення змагань відбулася церемонія нагородження переможців, призерів та учасників турніру. Також були нагородження гравці в номінаціях кращий голкіпер, кращий бомбардир та кращий гравець турніру.
22 Січня, 2024 р., 09:30
17 січня було проведено онлайн семінар - практикум  вчителів трудового навчання та технологій  з теми «Застосування інноваційних  технологій на уроках трудового навчання».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних