Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Серпня, 2020 р., 12:37
18 Серпня, 2020 р., 16:38
На чисельні дописи на сторінках Фейсбук щодо вирізки дерев в Котівському старостинському окрузі, повідомляємо, що вказана зрізка дерев була проведена відповідно до звернення жителів даного старостинського округу. Рішення Виконавчого комітету Радомишльської міської ради від 11.06.2020 року №546 про зрізку цих дерев було прийнято на підставі акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, складеного комісією з представників міської ради та представника Держекоінспекції Поліського округу.
14 Серпня, 2020 р., 21:49
До Радомишльської міської ради звернулись жителі  вул. Руднянської нашого міста з проханням полагодити каналізаційні  мережі.  Для виконання таких робіт МКП «Водоканал» було закуплено 40 м пластикової каналізаційної труби.
13 Серпня, 2020 р., 15:40
Сьогодні, 13 серпня 2020 року, в нашій громаді вперше відбулись земельні торги.
13 Серпня, 2020 р., 15:39
Сьогодні, 13.08.2020 року, по Радомишльській громаді зафіксовано нових випадків захворювання на COVID-19 – 1.
13 Серпня, 2020 р., 11:50
Головне управлiння ДIС у Житомирськiй областi повiдомляе, що в рамках дiючого законодавства на територii областi проводиться iнформацiйна робота з питаЕь повноти нарахувань та своечасноi сплати земельного податку, граничний TepMiH якого наступае 28 серпня 2020 року. Сподiваемось на обопiльну мотивацiю на проведенrrя iнформацiйних з€lходiв серед платникiв податкiв, громадян об'еднаних територiаJIьних громад, сiльських, селищних, мiських рад. Адже свiдоме виконання конституцiйного обов'язку кожного платника податкiв, громадянина - сво€часне декларування доходiв та сплачених податкiв. Фiнансовий результат вiд реапiзацii спiльних заходiв з проведення декJIаруваЕня та зatл)чення до оподаткування платникiв податкiв, громадян с резервом економiчних складових розвитку Вашоi об'еднаноi територiальноi громади, або ж ради.
13 Серпня, 2020 р., 11:46
5 серпня о 22:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі в м. Радомишль по вул. Ціолковського. Загорання помітили самі власники, коли полум'ям вже було охоплено частину даху, фронтон та сіно на горищі. Вони одразу вивели худобу із хліву, оскільки вогонь пробирався всередину споруди, та стали телефонувати до служби порятунку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних