Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Грудня, 2023 р., 12:17
Пенсіонери можуть записатися на проходження ідентифікації у режимі відеоконференцзв’язку через вебпортал Пенсійного фонду України (ПФУ).
21 Грудня, 2023 р., 08:32
       20 грудня 2023 року співробітницею Житомирського районного сектору №6 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області Аллою Сорокою здійснено  перевірку виконання засудженою особою покарання у вигляді громадських робіт у Лутівському старостинському окрузі Радомишльської міської ради Житомирської області. 
21 Грудня, 2023 р., 08:22
15-17 грудня в м. Дубляни Львівської області пройшли Всеукраїнські змагання з гирьового спорту серед дорослих (класичний ривок). Змагання проходили на високому рівні. В кожній категорії було від 18-25 учасників. Вихованці Радомишльської ДЮСШ: Мосійчук Дар'я (опорний ліцей №2), Швець Данило - ліцей №1, Шевченко Вадим – (профліцей) виступали у складі збірної команди Житомирської області. Тренер-викладач з гирьового спорту Радомишльської ДЮСШ Мосійчук О.В. 
20 Грудня, 2023 р., 09:53
З 07 по 10 грудня 2023 року у місті Резекне (Латвія) відбувся Чемпіонат світу з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь 365 спортсменів із 17 країн світу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних