Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Серпня, 2021 р., 11:00
Цей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.
28 Серпня, 2021 р., 11:48
З нагоди святкування Дня Молоді та 30-ї річниці Незалежності України в Радомишльській ТГ відділом освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради було проведено онлайн-конкурс «Саме тут мій рідний край». Перше місце одержала учениця ОЗНЗ Радомишльська гімназія Катерина СТЕПАНЕНКО, учениця ОЗНЗ Радомишльська гімназія, друге місце одержала  Софія ПРОКОПЕНКО, учениця Радомишльського ліцею №1, а третє – Світлана СТЕФЮК, вчитель ОЗНЗ Радомишльська гімназія. Щиро вітаємо переможців з перемогою та бажаємо творчої наснаги!
27 Серпня, 2021 р., 14:45
25.08.2021  провідним інспектором Житомирського районного сектору №6 філії Державної установи «Центр пробації» в Житомирській області Ольгою Куцько організовано клієнтам пробації зустріч з начальником сектору превенції відділення№3 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області капітаном поліції Олександром Манелюком.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних