Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Січня, 2022 р., 12:15
9 січня в СК «Динамо» проведено Різдвяний турнір із швидких шахів. З однаковим результатом завершили змагання Андрій Новіцький та Микола Петренко. В додатковому матчі за перше місце «золото» виборов Микола Петренко. Третє місце в турнірі посів Сергій Писаренко.
10 Січня, 2022 р., 09:15
Вже традиційно для працівників та підопічних Радомишльського психоневрологічного інтернату стало  виготовлення власноруч теплих в’язаних речей для воїнів, які перебувають в зоні ООС.
10 Січня, 2022 р., 09:10
В Різдвяному турнірі з шашок-64, що пройшов у СК «Динамо» 05 -06 січня, брали участь кращі вихованці відділення шашок Радомишльської ДЮСШ. З однаковими результатом прийшли до фінішу Ярослав Мороз та Андрій Ліліцький. В додатковому матчі переміг Ярослав і став чемпіоном. Третє місце посів Михайло Кучеренко.
10 Січня, 2022 р., 09:06
04 січня 2022 року, Відділом освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради та Радомишльською асоціацією футболу в  спорткомплексі "Динамо" був проведений другий етап Всеукраїнського турніру юних футболістів на призи клубу "Шкіряний м'яч" серед юнаків 2009 р.н.
10 Січня, 2022 р., 09:04
Третього січня в СК «Динамо» проведено новорічний турнір із швидкої гри в шахи. Вигравши всі партії, перше місце посів Євген Гамзін. Другим призером став Микола Петренко. А от за третє місце довелося провести додатковий матч між Юрієм Прокопенком та Михайлом Кучеренком. В підсумку третім став Юрій Прокопенко.
06 Січня, 2022 р., 11:44
Дорогі друзі!                                                                                                                     

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних