Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Вересня, 2022 р., 08:34
Всім чоловікам з числа внутрішньо переміщених осіб, які офіційно зареєстровані та перебувають на території Радомишльської громади,  необхідно звернутись до сьомого відділу Житомирського РТЦК та СП (військкомат) для постановки на військовий облік.
16 Вересня, 2022 р., 08:28
На виконання рішення Радомишльського виконавчого комітету від 17.06.2022 р. № 431 «Про проведення інвентаризації облікових справ громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Радомишльської міської ради»,  відповідно до Житлового кодексу Української РСР, керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради профспілок від 11.12.1984 року №470, виконавчий комітет Радомишльської міської ради повідомляє про перереєстрацію громадян, що перебувають на квартирній черзі для отримання житла. Для впорядкування існуючого загального обліку громадян необхідно персонально визначити відповідність до чинного житлового законодавства перебування на квартирному обліку та наявність потреби перебування на квартирному обліку.
14 Вересня, 2022 р., 14:26
16 серпня 2022 року КМУ було прийнято постанову №918 «Про затвердження Порядку використання коштів передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерських господарств та іншим виробникам сільськогосподарської продукції (далі – Порядок). Порядком передбачено зокрема спеціальна бюджетна дотація на утримання корів.
12 Вересня, 2022 р., 08:34
Радомишльська міська територіальна громада вкотре в жалобі.
10 Вересня, 2022 р., 12:41
Вже традиційно кожного року у вересні Україна відзначає День фізичної культури і спорту – свято сильних духом, вольових та загартованих людей, які складають опору і міць нашої країни, прославляють її спортивні традиції та захищають українську незалежність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних