Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Листопада, 2022 р., 16:10
Завтра, 29 листопада, на Соборному майдані відбудеться благодійний ярмарок з продажу хлібобулочних виробів, виготовлених здобувачами освіти І курсу групи 105-К територіального відокремленого спеціалізованого відділення м. Радомишля Головинського вищого професійного училища нерудних технологій.
28 Листопада, 2022 р., 14:32
Війна вплинула на всі без виключення сфери нашого життя. Суттєво ускладнила вона і роботу водопостачального підприємства МКП «Водоканал».
28 Листопада, 2022 р., 12:18
Житомирський рибоохоронний патруль повідомляє, що з 01 грудня 2022 року до 30 червня 2023 року в області триватиме заборона на вилов річкових раків. Заборону встановлено з метою забезпечення охорони цього виду водних біоресурсів під час їх природного відтворення та збільшення їх запасів у водоймах Житомирської області, та затверджено відповідним наказом № 60-у від 17 листопада 2022 року. Ознайомитись з наказом можна за посиланням: http://zt.darg.gov.ua/_nakaz_vid_17_11_2022_60_u_pro_0_0...
28 Листопада, 2022 р., 12:15
28 Листопада, 2022 р., 09:11
Вже цього тижня ми зберемо ключових стейкхолдерів у сфері інформаційної та кібербезбеки, щоб обговорити нагальні питання, які спричинила війни та сформувати шляхи їх вирішення. Саме тому ми хочемо запросити вас долучитись до дискусій Форуму “Інформаційна війна України” у якості відвідувача.
28 Листопада, 2022 р., 09:09
        В рамках проекту «Ноутбук для кожного вчителя» започаткованого МОН України та Мінцифри спільно з компанією Google за підтримки Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО), заклади загальної середньої освіти Радомишльської міської ради отримали 60 сучасних хромбуків для організації та проведення педагогічними працівниками дистанційного навчання. Також педагогічні працівники громади отримали можливість пройти безкоштовне навчання для роботи в середовищі Google Workspace та з пристроями Chromebook на базі Академії цифрового розвитку, по проходженню якого заклади освіти отримають спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education».        За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії HP та Microsoft, планується отримання вчителями нашої громади 90 персональних ноутбуків для кожного вчителя-предметника, що викладає в 5-11 класах для забезпечення оптимальної організації дистанційного навчання.
28 Листопада, 2022 р., 09:02
        Сьогодення ставить безліч викликів перед сучасним вчителем. Організація навчання в дистанційному форматі є одним з них. Саме цьому питанню був присвячений міський семінар – практикум вчителів іноземної мови, який відбувся 17 листопада на базі методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту в онлайн форматі. На семінарі обговорювались поширені помилки організації дистанційного навчання (виступ Свіци А.В., голови методичного об’єднання вчителів іноземної мови). Також були опрацьовані проблеми мотивації та дотримання академічної доброчесності всіма учасниками освітнього процесу (Мейлах  Н.А., вчитель англійської мови Радомишльського ліцею №1; Фоменко  Т.І., вчитель іноземної мови Радомишльського опорного ліцею №2). Вчитель Радомишльського опорного ліцею №2 Лівончик А.Г. поділилась досвідом організації навчання читання та аудіювання в сучасних реаліях. Також були обговорені сучасні технологій навчання письма в процесі організації дистанційного навчання (Мельниченко Т.Д., вчитель англійської мови Радомишльського ліцею №3). Крім того, всі учасники семінару мали можливість поділитись власними напрацюваннями, які є засобами підвищення ефективності навчання на уроках іноземної мови.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних