Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Квітня, 2023 р., 10:37
Вдало виступили учні Радомишльської мистецької школи на обласному огляді-конкурсі ансамблевої гри та сольного виконання, який проходить раз на два роки серед учнів шкіл естетичного виховання. 1 місце серед ансамблів народних інструментів виборов дует акордеоністок: Суздалєвої Анастасії та Суздалєвої Анни (клас викладача Чернишевич Людмили Антонівни). Серед ансамблів струнних народних інструментів 1 місце посів інструментальний дует бандуристів: Галюк Вікторія та Сичевський Максим, 2 місце – вокальний дует бандуристів: Сичевський Максим та Журахівський Назар (клас викладача Головань Любов Павлівни, концертмейстер Барановська Світлана Валентинівна). Серед ансамблів струнно-смичкових інструментів дипломом за 3 місце нагороджений ансамбль скрипалів у складі: Баловнєвої Анни, Мельниченко Софії, Дацюк Уляни, Костюченко Марії та Сич Юлії (керівник Клименко Ірина Олександрівна, концертмейстер Піхтелев Роман Вікеторович). Грамотою за участь також нагороджений Ляпунов Дамір (клас викладача Капкаєва Віталія Володимировича, концертмейстер Сизова Олена Володимирівна). Вітаємо всіх наших конкурсантів, їх викладачів і концертмейстерів та бажаємо їм подальших успіхів, творчого розвитку, натхнення та нових перемог!
05 Квітня, 2023 р., 09:00
Ми закликаємо вас згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
04 Квітня, 2023 р., 15:21
         31 березня на базі КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради в заочному форматі відбувся ХІХ обласний інтелектуальний конкурс на краще володіння офісними програмами. Конкурс було проведено відповідно до Положення про проведення обласних інтелектуальних конкурсів серед учнівської молоді в Житомирській області, з метою виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до наукових досліджень та створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві.
03 Квітня, 2023 р., 10:10
Макарівщина фактично зупинила наступ ворожих військ на Київ. Колона пройшла місто, але до Фастівського району не дійшла і була розбита. Однак це далося макарівчанам великими втратами, як людськими, так і матеріальними.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних