Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Квітня, 2023 р., 10:49
Завтра, 28 квітня 2023 року, об 11 годині на Меморіалі Слави відбудеться прощання з воїном-земляком Ярославом Сичевським.
27 Квітня, 2023 р., 09:38
21 квітня   відбувся Чемпіонат Радомишльської громади з кікбоксингу ВАКО в розділі поінтфайтінг. Чемпіонат був етапом підготовки до участі команди в чемпіонаті України з рукопашного бою серед юнаків та юніорів та чемпіонату України з кікбоксингу ВАКО серед учнів і студентів. Всі спортсмени відмінно провели поєдинки, проявили свою мужність та волю до перемоги. В чемпіонаті змагалися спортсмени з 5 років, майбутні захисники та чемпіони України. Дякуємо нашим спортсменам за відмінний виступ.
26 Квітня, 2023 р., 14:14
 Розпочався чемпіонат у дитячо–юнацькій футбольній лізі  Житомирської області. Радомишльську громаду у турнірі представляють три юнацькі збірні команди: U – 14 (тренер ДЮСШ Василь Макаренко), U-12 (тренер ДЮСШ Сергій Пащук),  U-11( тренер Сергій Борецький).
26 Квітня, 2023 р., 11:47
21-23.04.2023р. в м. Жовква, Львівської області відбувся Чемпіонат України з велоспорту на шосе по трековій програмі серед юніорів, юніорок, юнаків, дівчат, молодших юнаків та молодших дівчат.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних