Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Увага! Термін прибуття до ТЦК скорочено

Дата: 18.10.2024 09:59
Кількість переглядів: 24

Фото без опису🔶Кабінет Міністрів України офіційно скоротив термін прибуття до територіальних центрів комплектування (ТЦК) з 14 до 7 діб. Це важливе рішення, яке набрало чинності з 1 жовтня 2024 року згідно з постановою №1134. Документ підписаний Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем і спрямований на підвищення ефективності мобілізаційних заходів та зміцнення обороноздатності держави.

🔶Що саме змінилося? Тепер військовозобов'язані, які отримали повістку, мають значно менше часу на прибуття до ТЦК. Якщо ви проживаєте в адміністративному центрі області, то у вас є 7 днів для явки до військкомату. Якщо ж ви мешкаєте в іншому населеному пункті — на це відводиться 10 днів.

🔶Постанова внесла зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період, замінивши 14-денний термін на новий коротший період.

❗️Чому це важливо? Скорочення часу на прибуття до ТЦК дозволить швидше мобілізувати необхідні резерви, що критично важливо для підтримки Збройних Сил України. Адже своєчасна ротація та посилення діючих підрозділів — це запорука нашої обороноздатності та подальших успіхів на фронті.

📌 Пам'ятайте: неявка у визначені терміни може мати серйозні правові наслідки. Будьте відповідальними, бо разом ми наближаємо перемогу України!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних