Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська громада провела в останню путь двох своїх Героїв

Дата: 19.07.2024 14:53
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

 

Жителі Радомишльської громади провели в останню дорогу двох військовослужбовців, які віддали свої життя у війні із загарбницькою росією. 19 липня  у Свято-Миколаївському храмі відспівали загиблих захисників України Олександра Ушка та Михайла Ляхевича.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну  Олександр та Михайло стали на захист своєї Батьківщини. Вони були надійними бойовими побратимами, відрізнялися стійкістю характеру, силою духу. Понад усе любили життя…

Олександр Ушко народився 14.09.1971року в с. Лутівка.  Ходив до школи. Здобув професію тракториста. З 1989 по 1991 проходив строкову службу на посаді стрільця. Працював та жив своїм життям.

25 лютого 2022 був призваний по мобілізації до військової частини  на посаду стрільця. Загинув 13.07.2024 в районі населеного пункту Торецьк Донецької області,  під час виконання бойового завдання, пов’язаного з захистом Батьківщини.

Михайло Ляхевич народився 22.11.1998 року в с. Чайківка. По закінченню школи здобув професію електрогазозварювальника в Радомишльському СПТУ-34. З 2018 по 2020 проходив строкову службу  в лавах ЗСУ на посаді стрільця.

З початком вторгнення був призваний 6 березня 2022 року до військової частини. Проходив службу на посаді кулеметника. Загинув 14.07.2024 під час виконання бойового завдання, пов’язаного з захистом Батьківщини.

Багато людей сьогодні вийшли з квітами в руках, щоб віддати данину шани та поваги воїнам, які пожертвували життя за Україну. Зустрічали траурну ходу «живим коридором» – стоячи на колінах. А з портретів на Меморіалі Слави дивились їх Ангели-побратими.

Олександр Ушко та Михайло Ляхевич  нині серед Війська Господнього, охороняють рідних та Україну з Небес. Вічна їм пам'ять!  Вічна слава їх подвигу в ім'я Батьківщини!

 

Слава Україні!

Героям слава!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних