Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

#МолодьТуТ. До 25 тисяч доларів на розвиток молодіжних центрів. Проєкт, який допомагає втілити мрію та запалює дію!

Дата: 25.06.2024 11:05
Кількість переглядів: 199

Фото без описуМетою проєкту є посилення спроможності існуючих молодіжних центрів запроваджувати інноваційні напрямки роботи з молоддю, будувати стійкі моделі розвитку, залучати фінансування та працювати з даними для планування діяльності та обґрунтування своєї ефективності роботи у громаді за допомогою індексу повернення інвестицій (ROI). Проєкт реалізовується через довгостроковий навчальний курс з постійним супроводом менторів, спрямованим на вдосконалення та розвиток компетентностей молодіжних працівників (-ць). Процес навчання включає серію тренінгів, консультацій та надання фінансових ресурсів для реалізації заходів у молодіжних центрах, безпосередньо пов’язаних з темами навчального курсу. Також проєкт передбачає модернізацію фізичної інфраструктури шляхом ремонту приміщень молодіжного центру.

Фото без опису

УМОВИ УЧАСТІ

До участі запрошуються діючі молодіжні центри з усіх областей України або молодіжні центри, які перебувають в процесі створення і до оголошення результатів цього конкурсу процес реєстрації буде завершено (за винятком територій, які тимчасово окуповані і/або на яких ведуться активні бойові дії, і/або які перебувають під постійними обстрілами і не мають безпекових умов для роботи публічних закладів). Молодіжні центри мають бути представлені командою мінімум з 3 осіб (директор_ка, молодіжні працівники_ці) та мати в своєму складі мінімум двох людей віком від 18 до 35 років.  

Молодіжний центр, що подається на конкурс, має бути юридичною особою або до оголошення результатів конкурсу зареєструвати юридичну особу та подаватися у партнерстві з громадською чи благодійною організацією, яка зареєстрована на підконтрольній Україні території і яка буде грантоотримувачем коштів на реалізацію проєкту. Приміщення молодіжного центру має бути у комунальній власності. У випадку, якщо відібраний молодіжний центр на момент подачі заявки на участь в проєкті не матиме своєї організації, молодіжний центр зобов’язується її створити до моменту початку навчання (орієнтовно, жовтень 2024 р.). 

В рамках оголошеного конкурсу буде відібрано до 15 молодіжних центрів, що візьмуть участь в програмі «Мріємо та діємо» в період орієнтовно з вересня 2024 року до квітня 2026 року.  

Фото без опису

Заявку, виконане практичне завдання та пакет документів необхідно надіслати до кінця дня 1 серпня 2024 року.

Деталі ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних