Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання міського голови Володимира Тетерського з Днем матері

Дата: 12.05.2024 12:00
Кількість переглядів: 83

Фото без описуУ ці травневі дні ми відзначаємо День матері. Це свято – прояв любові до тих, хто подарував нам життя. Тепло маминих сердець завжди залишається з нами, зігріває у дні свят і підтримує в години випробувань.

Ваше покликання – бути матір’ю, а значить, підтримкою, опорою і захистом своїй дитині.

За всі роки незалежності, в час війни, горя і болю, кожен українець святкуватиме цей день з особливими відчуттями. Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала тобі життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

Як сильно стискається материнське серце від кожного звуку у телефонній трубці, коли з того боку не відповідають. Як завмирає ніжне материнське серце, коли її дитина в небезпеці. Яке велике випробування для мами відправляти свого сина чи доньку на війну.

Молитви мільйонів українських матерів невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину. Тому низький уклін та особлива шана матерям наших воїнів-захисників, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя творять нову історію держави. Ми ніколи не забудемо подвигу ваших дітей – новітніх Героїв України!

Дякую вам, дорогі наші матері, за ваше велике серце, за недоспані ночі, переживання і молитви, за ваші терпіння і витримку.

Усім вам, наші дорогі мами, турботливі бабусі, кохані дружини, зичу міцного здоров’я! Поваги і підтримки від дітей, чоловіків та братів, а від Всевишнього – благословення! Бажаю вам радості, добробуту, довгих років життя на радість дітям, онукам і правнукам! Бажаю Перемоги нашій Україні! Опіки і благодаті від Святої Богородиці!

 

Схиляю голову перед усіма матерями! Немає нічого сильнішого, ніж свята материнська любов.

Зі святом ВАС!

 

З повагою

міський голова                                                   Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних