Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У м.Житомирі відбувся екологічний форм «Інноваційні рішення в управлінні відходами громад»

Дата: 04.04.2024 12:08
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

3 квітня 2024 року в Житомирі на базі Державного університету «Житомирська політехніка» пройшов екологічний форум «Інноваційні рішення в управлінні відходами громад». Захід об'єднав представників влади, голів територіальних громад, науковців, екологів та громадських активістів для обговорення актуальних проблем та інноваційних підходів у сфері поводження з відходами. Участь у форумі взяв перший заступник міського голови Олег Соболевський.

Під час форуму виступили спікери з доповідями на актуальні теми про шляхи вирішення проблеми відходів та ролі громадськості у цьому процесі, про інноваційні проєкти університету для сталого розвитку громад, зокрема участь у міжнародних програмах та науково-дослідних розробках.

Особливу увагу привернула презентація діяльності першого в Україні сміттєпереробного заводу ТОВ «МС Соціальний проект» у м. Житомирі. Керівник поділився досвідом створення та функціонування унікального для України підприємства.

Учасники форуму активно обговорювали доповіді, ставили питання спікерам та ділилися своїми ідеями. Олег Соболевський також долучився до обговорення поділившись досвідом Радомишльської громади та ідеєю проєкту у сфері поводження з відходами, яка планується до реалізації спільно з партнерами з міста-побратима Ліндлар.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних