Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

відбулася нарада директорів закладів дошкільної освіти

Дата: 26.03.2024 07:29
Кількість переглядів: 83

   Фото без опису 21 березня в онлайн форматі при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Ользі Самчук, головному спеціалісту Оксані Гальченко, завідуючій методичним кабінетом Ліні Янович відбулася нарада директорів закладів дошкільної освіти.

    Ольга Вікторівна ознайомила всіх присутніх з порядком денним наради директорів, наголосила на важливості охоплення дітей дошкільного віку дитячим садочком та підвищення ефективності роботи з батьками щодо відвідування дітьми закладів дошкільної освіти.

      На нараді були розглянуті актуальні питання:

  • Стан відвідування дітьми закладів дошкільної освіти.  Про те як організовується робота з даного напрямку розповіли директори: Наташа Прокопенко - директор Великорацького ЗДО «Сонечко», Руслан Майстренко – директор Мірчанської початкової школи, Людмила Капранчук – директор Радомишльського ЗДО №1 «Берізка».

  Оксана Гальченко – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту закцентувала увагу на важливості контролю відвідування дітьми закладів дошкільної освіти.

  • Про участь педпрацівників ЗДО у методичному коворкінгу та освітянському конкурсі «добрих практик» «Сучасна освіта Житомирщини». З досвіду участі педагогічних працівників у даних методичних заходах поділилася Оксана Вейко – директор Радомишльського ЗДО №4 «Ромашка». Педагогічні працівники ЗДО№4 є активними учасниками методичних заходів та переможцями освітянських конкурсів. Оксана Валеріїївна відмітила, що тепер про заклади дошкільної освіти Радомишильщини заговорять на педагогічній ниві Житомирщини.

    Завідуюча методичним кабінетом Ліна Янович високо оцінила методичну роботу закладів дошкільної освіти, спираючись на їх активну участь та якість проведених методичних заходів (семінарів, коворкінгів, методичних об’єднань, майстер-класів, практикумів та інших) педагогічними працівниками закладів дошкільної освіти, а також на результативність участі в освітянських конурсах. За останні 4 роки педагогічні працівники закладів дошкільної освіти є дипломантами освітянського конкурсу «добрих практик» «Сучасна освіта Житомирщини». Також і в 2024 році ми маємо 4 Дипломи ІІІ ступеня в обласному конкурсі «добрих практик».

  • Звіт діяльності директора закладу дошкільної освіти. Звітувала про свою діяльність директорка Чайківського ЗДО «Ромашка» Оксана Косенко.

Відділ освіти, молоді та спорту

Радомишльської міської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних