Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Житомирському районі розпочалася підготовка до ІІІ, районного, етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 04.03.2024 08:34
Кількість переглядів: 68

У перший день весни начальник Житомирської  РВА Юрій Тарасюк зустрівся  з представниками регіонального організаційного комітету з питань підготовки та проведення спортивно-масових заходів в межах проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» – куратором з черліденгу Оксаною Лебігою, керівником підрозділу Федерації зі спортивного орієнтування Іриною Трухній, головою асоціації з футзалу м. Житомир та Житомирської області Віктором Тараном. 

Фото без опису

Обговорили організаційні моменти, склали графіки проведення змагань з тих видів спорту, які визначені у проєкті, та обрали суддів.

Заступник начальника Житомирської РВА В’ячеслав Авраменко під час зустрічі з директором відокремленого підрозділу громадської спілки «Федерації баскетболу України» в області Денисом Апаріним обговорив питання проведення змагань з баскетболу в районному етапі змагань, який стартує уже незабаром.

Фото без опису

Фото без опису

«Всеукраїнські шкільні ліги позитивно оцінила учнівська молодь, яка активно долучилася до спортивних баталій. Адже це один із способів розкрити свій потенціал, самоствердитися, знайти нових друзів та перемогти страхи. А ще –  можливість розвивати лідерські якості та вміння йти до спортивних перемог разом, пліч-о-пліч!», – підкреслив Юрій Тарасюк.

#плічопліч #разомпереможемо #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion #Житомирщина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних