Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».Баскетбол

Дата: 22.02.2024 14:44
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

22 лютого 2024 р. на базі спорткомплексу «Динамо» відбувся ІІ (територіальний) етап з баскетболу серед юнаки, ініційований Президентом України Володимиром Зеленським по проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів освіти Радомишльської територіальної громади, за сприяння міського голови Володимира Тетерського.

До учасників заходу з вітальним словом звернувся перший заступник міського голови Олег Соболевський. Олег Вікторович побажав всім командам-учасникам змагань у такий складний для нашої держави час наснаги, сил, витримки та подальших перемог.

У змаганнях взяли участь 9 команд закладів загальної середньої освіти Радомишльської громади: Радомишльський ліцей №1, Радомишльський опорний ліцей №2, Радомишльський ліцей № 3, Краснобірський, Великорацький, Чайківський, Кочерівський, Осичківський ліцеї та  Ставецька гімназія.

Всі команди-учасники нагороджені дипломами учасників змагань, переможці отримали брендовані кубки, медалі та дипломи відповідно зайнятих місць. Також подяки отримали учні Радомишльського опорного ліцею №2 - Грас Антон (11-Б) та Назар Мацапура (11-А) за активну участь у ІІ (територіальному) етапі змагань з баскетболу.

Результати:

І місце – Чайківський ліцей  (вчитель фізичної культури Володимир Михайленко).

ІІ місце – Радомишльський опорний ліцей №2 (вчитель фізичної культури Олександр Мосійчук).

ІІІ місце – Радомишльський ліцей №1 (вчитель фізичної культури Олександр Макаренко).

         Дякуємо за допомогу в організації та проведенні заходу відділу культури та туризму Радомишльської міської ради, директору СК «Динамо» Олександру Макаренку, вчителю фізичної культури Радомишльського опорного ліцею №2 Олександру Мосійчуку та всім командам-учасникам і вчителям фізичної культури та спорту за активну участь у заході.

         Щира подяка Андрію Старцю, директору КЗ «Центр позашкільної освіти» та Андрію Гаранжі, керівнику гуртка Зд моделювання за виготовлення брендованих медалей для переможців змагань.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

Дякуємо ЗСУ!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних