Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська громада взяла участь у засіданні Житомирського регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ

Дата: 16.02.2024 08:58
Кількість переглядів: 170

Фото без опису15 лютого, у приміщенні Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.Ольжича відбулося засідання Житомирського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад.

Захід об'єднав 51 громаду області. На заході були присутні начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко,  заступник голови обласної ради Володимир Ширма, виконавчий директор ВА ОТГ Тарас Добрівський, голова Житомирського РВ ВАОТГ Овруцький міський голова Іван Коруд, заступник голови Житомирської ОВА, голова Регіонального офісу міжнародного співробітництва Віктор Градівський, експерт Платформи ВАОТГ «Міжнародні відносини» Григорій Борщ, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОВА Наталія Арендарчук та інші експерти. Від Радомишльської громади участь у засіданні взяли Олег Соболевський, перший заступник міського голови та Олена Яцьківська, начальниця відділу економічного розвитку, транспорту, міжнародного співробітництва, проєктно-інвестиційної та інформаційної діяльності.

Під час заходу було обговорено та висвітлено низку актуальних питань для органів місцевого самоврядування, зокрема питання формування стратегії розвитку громад, налагодження шляхів взаємодії громад з Житомирським Регіональним офісом міжнародного співробітництва, інструменти пошуку міжнародних партнерів, грантові програми для мікро, малого та середнього бізнесу, ознайомлено із важливими змінами та нововведеннями в бюджетній політиці України в 2024 році, вплив цих змін на економічний та соціальний сектор громад тощо.

Одним із ключових моментів заходу був обмін досвідом щодо успішних практик відновлення громад та налагодження ефективної співпраці з міжнародними організаціями та донорами, які є важливим джерелом фінансування проєктів відновлення.

Довідково: Радомишльська громада вступила до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» у грудні 2023 року (рішення № 1038 від 21.12.2023).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних