Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Родині загиблого земляка Івана Зінченка вручено державну нагороду

Дата: 16.02.2024 08:17
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

Наш земляк, Іван Зінченко, який загинув у російсько-українській війні, удостоєний нагороди від Президента України Володимира Зеленського - Орден «За Мужність» III ступеня (посмертно).

15 лютого 2024 року голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко  вручив цю нагороду дружині Тетяні Зінченко та його 14-річному сину Нікіті у присутності волонтерів та бойових побратимів Героя.

Свій бойовий шлях Іван почав у 2015 році, коли був мобілізований та брав участь в Антитерористичній операції на сході України. Згодом повернувся до цивільного життя та з перших днів повномасштабного вторгнення знову став до лав Збройних сил України. Виконував бойові завдання у місцях, де велися запеклі бої, стояв на захисті своєї країни та вірив у Перемогу.

Молодший сержант 46 окремої аеромобільної бригади, наш земляк Іван Зінченко, загинув 30 січня 2023 року, під Бахмутом, в Донецькій області в результаті мінометного обстрілу. Іван був вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконав свій військовий обов’язок, віддав за Україну, її Незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця найцінніше – власне життя.

Пам'ять про Івана Зінченка та про кожного нашого земляка, які віддали своє життя за мирне майбутнє України, назавжди залишиться в наших серцях і душах.

Герої не вмирають!


Фото без описуФото без описуФото без описуЗі сторініки Віталія Бунечка  в Фейсбук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних