Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Напередодні Нового року Раковицький старостинський округ зустрічав гостей

Дата: 04.01.2024 15:37
Кількість переглядів: 332

Фото без описуЩороку в Раковицькому старостинському окрузі  проводять передноворічні заходи для жителів округу та гостей. Цього року, 31 грудня 2023 року, до заходів долучився Радомишльський міський голова Володимир Тетерський.

Гості відвідали музей історії села Раковичі. Значну пошукову роботу експонатів проводить актив с. Раковичі на чолі зі старостою Олександром Марчуком. Це за його ініціативи було відкрито музей, в якому представлено чимало унікальних артефактів минувшини, знайдених на тутешніх теренах. А у 2014 році  цей заклад був представлений в буклеті музеїв Житомирської області, які рекомендовані для відвідування туристам.

Після Богослужіння у церкві,   Святий Миколай привітав присутніх з прийдешнім Новим роком і разом зі своєю помічницею, директором ТЗОВ «Агровіва» Аллою Роговою, вручили присутнім дітям солодкі подарунки.

Міський голова Володимир Тетерський та староста Олександр Марчук  вручили грамоти та подарунки переможцям конкурсу «На кращий малюнок захиснику», який проходив на території округу .

Олександр Марчук подякував учасникам Вертепу, які напередодні разом з Наталією Опімах та Галиною Почтовою показували Різдвяне дійство жителям старостинського округу і при цьому назбирали понад 11 тисяч гривень, для потреб ЗСУ.

Такі заходи об’єднують людей, сприяють розвитку ініціатив та підіймають дух.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних